De Meent in het teken van sprookjes

01 juni 2015
De Meent in het teken van sprookjes

PAPENDRECHT - Op zaterdag 30 mei 2015 stond winkelcentrum de Meent in het teken van sprookjes.

Diverse figuren uit bekende sprookjes bevolkten deze middag het winkelcentrum met sprookjesachtige doe-activiteiten, waaraan de kinderen volop konden deelnemen, prijsjes konden winnen, ademloos luisterden naar Sneeuwwitje, die verhalen vertelde, verbazingwekkende goocheltrucs en nog veel meer.

Ook de volwassenen konden volop genieten van de acrobatische Nar ,die met zijn éénwielfiets grandioze capriolen uithaalde en hun schoenen lieten poetsen door de sprookjesachtige schoenpoetser.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.