Start verkoop bugalows project Alliance in Oostpolder

22 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Start verkoop bugalows project Alliance in Oostpolder

PAPENDRECHT - Vrijdag 24 juli van 17:00 tot 20:00 uur zal op de toekomstig bouwlocatie aan de Aalscholver in Papendrecht de start verkoop plaatsvinden van het project Alliance. Het project omvat 31 patio- en tuinbungalows vanaf 99 m² woonoppervlak. Geïnteresseerden zullen vrijdag worden bijgepraat over het project. Al vanaf vorig jaar is er vanuit Waltmann Makelaars in de markt gepeild of er interesse is voor dit project. De respons is overweldigend.

Makelaar Dennis Siebes vertelt: “Vorig jaar tijdens de gemeentemarkt hebben wij het project voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek. Ondanks dat het project destijds nog in de kinderschoenen stond was er al direct veel animo. Wij merken dat de stap van een reguliere woning naar een appartement voor veel mensen als te groot wordt ervaren. Mensen willen op een gegeven moment graag gelijkvloers wonen, maar dan wel in combinatie met een leuke buitenruimte in de vorm van een patio of een tuin.

In dit project bieden we beide opties aan. Omdat het ook mogelijk is om een opbouw te realiseren zijn de woningen ook uitstekend geschikt voor gezinnen.”. Met de realisatie van die project nadert de wijk Oostpolder steeds verder zijn definitieve voltooiing. Onlangs werd bekend dat de gemeente Papendrecht verwacht nog in 2015 te kunnen starten met de bouw van het winkelcentrum onder de naam Markt van Matena. Dit betekent dat bewoners van het project Alliance op loopafstand van winkelvoorzieningen komen te wonen. 

Medio voorjaar 2016 zal worden gestart met de bouw. 
Voor informatie kunt u contact opnemen met Waltmann Makelaars via 078-6442110 of per e-mail via http://papendrecht@waltmann.com
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.