De Jeugdhulp dichtbij: Ieder zijn kracht, samen voor resultaat

16 juli 2015 door Hennie van der Zouw
De Jeugdhulp dichtbij: Ieder zijn kracht, samen voor resultaat

PAPENDRECHT - Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden en opgroeien of maakt zich wel eens zorgen om het gedrag van zijn kind, wil daar meer over weten of is op zoek naar advies. Dan is het prettig om met iemand te kunnen overleggen. Dat kan met familie, de buurvrouw of met vrienden. Als dat niet voldoende is, kan u ook terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht.

Vanaf 1 januari is het jeugdteam aangesloten bij het CJG. Dat betekent lokaal extra menskracht en extra deskundigheid. Zo hoopt het CJG nog beter alle vragen te kunnen beantwoorden. Op de website www.cjgpapendrecht.nl vindt u informatie, tips en adviezen voor opvoeders, jongeren tot 23 jaar en professionals.

Daarnaast kunt u het CJG bellen om uw vraag te stellen of een afspraak te maken voor een gesprek op telefoonnummer: 078-644 52 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur). U kunt ook contact opnemen via cjg@papendrecht.nl. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is tevens actief op Facebook/cjgpapendrecht. Als u deze pagina leuk vindt, Like hen dan en u ontvangt in uw tijdlijn allerlei informatie en leuke berichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.