PAB stelt vragen over energiescan Susteen en groepsaankoop zonnepanelen SolarNRG

19 december 2013

PAPENDRECHT - Het PAB (Papendrechts Algemeen Belang) heeft een uitgebreide brief aan het College van B & W van de Gemeente Papendrecht gestuurd over het energieadvies en de groepsaankoop zonnepanelen.

energiebesparende maatregelen en zelf duurzame energiebronnen installeren is de laatste tijd meer dan een trend. Ook de Gemeente Papendrecht omarmt een energiescan en de groeps aankoop van zonnepanelen.

De PAB fractie ontvangt signalen dat een en ander niet zo verloopt als gewenst is. Klik hier voor de gehele brief van het PAB aan B&W.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.