Prins Florisschool wint zonnepanelen

29 oktober 2013
Prins Florisschool wint zonnepanelen

PAPENDRECHT - De Prins Florisschool in Papendrecht is maandag 28 oktober blij gemaakt met een compleet nieuw zonnepanelensysteem. De school is één van de twee scholen in Zuid-Holland die deze prijs krijgen als onderdeel van de start van de tweede groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie in Zuid-Holland.

Het systeem is een donatie van iChoosr en MetDeZon, de winnende leverancier uit de eerste groepsaankoop in Zuid-Holland. Het systeem bestaat uit achttien zonnepanelen ter waarde van bijna €6.000. Wethouder Joke Reuwer (duurzaamheid) reikte de prijs maandagmiddag officieel aan de school uit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.