Sport- en spelmiddag 'Kom in de Steeght' rustiger dan vorige jaren

08 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Sport- en spelmiddag 'Kom in de Steeght' rustiger dan vorige jaren

PAPENDRECHT - Woensdag 1 juli 2015 was er weer een sport- en spelmiddag voor jong én oud in De Schoorsteeght, aan de Schoorweg 4. Deze keer was het iets rustiger dan normaal door het warme weer, maar zeker niet minder gezellig.

De hele middag konden de kinderen knutselen, bungeejumpen, zich laten schminken en pannenkoeken eten. Ook de senioren hoefden zich geen moment te vervelen, zij konden meedoen aan het breicafé en/of de kooksociëteit.

De middag is georganiseerd door de gemeente Papendrecht in samenwerking met Kinderopvangorganisatie Wasko, Wijkplatform Oostpolder/ De Kooy,
Stichting Openbaar Onderwijs en Stichting Waardeburgh.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.