Nieuw en afwisselend programma in Jeugdcentrum Interval

08 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuw en afwisselend programma in Jeugdcentrum Interval

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval heeft voor het komende seizoen weer een afwisselend programma voor kids en jongeren samengesteld.

Vanaf september staan er weer diverse activiteiten (kinderdisco, rommelmarkt, out of control party, kleine prijs van Papendrecht en nog veel meer), cursussen/ workshops (zoals breakdance, tekencursus, fotografiecursus, dj-cursus) en projecten (PPD-arts) op het programma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.