Boa's in het nieuw gestoken

01 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Boa's in het nieuw gestoken

DRECHTSTEDEN - De Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) zijn in een nieuw uniform gestoken. Volgens Cela Güler, één van de gemeentelijke handhavers, waren de oude afgeschreven. ‘Het was landelijk gezien een allegaartje van uniformen. Nu is, om meer eenheid te creëren, één uniform ontwikkeld. Het is niet verplicht voor dit uniform te kiezen, maar wij hebben dit wel gedaan voor een betere herkenbaarheid.’

Workers
‘In plaats van overhemden en pantalons dragen we nu polo’s met korte of lange mouwen en ‘workers’, comfortabele broeken. De kleding is meer van deze tijd. In de korte tijd dat we het nieuwe uniform dragen, hebben we al veel complimentjes gekregen van inwoners!’, aldus een trotse Cela. De gemeentelijke opsporingsambtenaren van de gemeente Papendrecht worden ook ingezet in de buurtgemeenten, waaronder Sliedrecht, Alblasserdam, Molenwaard en binnenkort ook Hardinxveld-Giessendam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.