Speeltuinen gesloten vanwege hittegolf

30 juni 2015 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Vandaag, dinsdag 30 juni 2015 zijn de speeltuinen in ons dorp nog gewoon open, maar woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag (1 t/m 3 juli) zijn de speeltuinen gesloten i.v.m de komende hittegolf.

Alleen speeltuin de Wip Wap gaat woensdagmiddag nog wel open en dan zal er lekker met water gespeeld kunnen worden. Deze speeltuin is volgens onze gegevens ook zaterdag 4 juli gesloten.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.