Burgemeester feliciteert echtpaar Noordhoek- Knoot

25 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester feliciteert echtpaar Noordhoek- Knoot

PAPENDRECHT - Burgemeester de Bruin bezocht woensdag 17 juni het echtpaar Noordhoek-Knoot. Het paar was een dag ervoor, dinsdag 16 juni, 60 jaar getrouwd. De burgemeester feliciteerde het echtpaar met deze mijlpaal en overhandigde hen een bloemetje.

Het huwelijk van meneer en mevrouw Noordhoek is bezegeld met 2 kinderen. Inmiddels is de familie uitgebreid met 8 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Het echtpaar woont al 16 jaar in Papendrecht en houden ervan om lange wandelingen door het dorp te maken. Minimaal 3 keer per week gaan ze eropuit en komen tijdens hun wandeling veel bekenden tegen.

Corina, dochter van het echtpaar, over haar ouders: ‘Het zijn geweldige ouders met een hart van goud, ze staan altijd voor ons kinderen klaar’. Het echtpaar hoopt zelf dat ze nog lang van elkaar en de familie mogen genieten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.