Getuigen gezocht van mishandeling op het Aviolandapad

19 juni 2015

PAPENDRECHT - Donderdagavond 18 juni heeft er omstreeks18:30 uur een mishandeling plaats gevonden op het Aviolandapad.
Twee honden, waarvan er één aangelijnd was en één los liep, vielen elkaar op het aangewezen losloopgebied aan. De eigenaar van de loslopende hond -herder- kwam ten val toen hij probeerde de honden uit elkaar te halen. De eigenaar van de andere hond -pitbullachtig ras- begon op dat moment de gevallen man tegen zijn hoofd te schoppen.

De politie heeft de man, die in gezelschap was van een blonde gezette vrouw met een jong meisje achterop de fiets niet meer aangetroffen. Het
zou gaan om een kale man van vermoedelijk Turkse afkomst, breed postuur, zonnebril en gekleed in een zwarte trainingsbroek met witte streep.
Heeft u informatie, dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.