Reconstructiewerkzaamheden in centrum

31 juli 2009

PAPENDRECHT - In de periode 10 augustus 2009 tot en met 4 september 2009 worden op verschillende locaties in het centrum wegwerkzaamheden uitgevoerd. Met een nieuwsbrief informeert de gemeente over de volgorde van het werk en de verkeersmaatregelen die in verband hiermee worden genomen.

Het gaat om:
    - het wegvak Bosch vanaf huisnummer 81 tot en met 91;
    - het wegvak Overtoom tussen het kruispunt met het Bosch en de Weteringsingel;
    - reconstructie van het kruispunt Veerweg / P.C. Hooftlaan / Weteringsingel;
    - het terugleggen van de Veerweg.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.