Winnaars Bij Bosshardt Jubileumfair prijsvraag bekend

17 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Winnaars Bij Bosshardt Jubileumfair prijsvraag bekend

PAPENDRECHT - Tijdens de Bij Bosshardt Jubileum fair op 27 mei j.l. konden bezoekers meedoen aan de prijsvraag 'hoeveel kilo kleding verzamelt het Leger des Heils per jaar?'

De wedstrijd heeft uiteindelijk twee mooie winnaars opgeleverd. Paula Hollander en Fred Meijer zaten het dichts bij het juiste antwoord van 25 miljoen kilo. Woensdag 17 juni ontvingen beide deelnemers uit handen van Bij Bosshardt medewerkster Eline Kraaijveld, een leuke attentie.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.