Groot onderhoud omgeving Eilandstraat

11 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Groot onderhoud omgeving Eilandstraat

PAPENDRECHT - Wethouder Kees Koppenol heeft woensdag 10 juni het startsein gegeven voor het groot onderhoud aan de Eilandstraat, Havenstraat en omgeving. De wethouder gaf het startsein door met een shovel en een stuk bestrating uit de Julianastraat te verwijderen.

Het groot onderhoud bestaat hoofdzakelijk uit het vervangen van de bestaande riolering en verharding. Ook wordt er nieuw groen aangeplant. Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Klijn Infra B.V.
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.