Nieuw Cursuskrantje Volksuniversiteit Papendrecht

09 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuw Cursuskrantje Volksuniversiteit Papendrecht

PAPENDRECHT - Op 17  juni komt het nieuwe programmaboekje van Volksuniversiteit Papendrecht uit. Er is gekozen voor een nieuwe vorm en vormgeving, nl. een folder op tabloidformaat.

Daarin staan alle taalcursussen, teken- en schildercursussen, creatieve cursussen, cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, computercursussen, culinaire cursussen, algemene cursussen en lessen op het gebied van kunst en cultuur schematisch vermeld.

In Papendrecht zal het programma samen verspreid worden met het Papendrechts Nieuwsblad. In Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw Lekkerland, Oud Alblas en Bleskensgraaf komt het boekje in het folderpakket te zitten dat op 22 en  juni huis aan huis verspreid wordt.

Vanaf 20 juni gaat ook de nieuwe website www.vupapendrecht.nl online.  Deze bevat uiteraard eveneens het totale cursusprogramma. Op de website kan men terecht voor de inhoudelijke informatie over de cursussen en direct inschrijven.

Van donderdag 2 t/m zaterdag 4 juli organiseert de vu de “KIJK- EN INSCHRIJFDAGEN”. Alle drie de dagen van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze open dagen kan men in VU-gebouw ‘De Springplank, Vondellaan 158 te Papendrecht wat creatief werk van cursisten en docenten bekijken en een keus maken welke lessen men het komende jaar wil gaan volgen.

Wie al ingeschreven heeft of dat ter plekke doet én contant betaalt ontvangt 10% KORTING op het cursusgeld (niet op materialen of ingrediënten) Na 4 juli geldt deze regeling niet meer, maar kan men uiteraard nog steeds inschrijven en pas voor aanvang van de cursus betalen.
Op zaterdag 4 juli is er tevens een aantal docenten aanwezig om informatie te verstrekken over hun cursussen en krijgt men een ‘voorproefje’ van de kookcursussen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.