De gemeente 'God Redt' is verhuisd naar de Constantijnschool

03 juni 2015
De gemeente 'God Redt' is verhuisd naar de Constantijnschool

PAPENDRECHT - De gemeente 'God Redt' bestaat sinds 2008. In die periode is de kerk tweemaal verhuisd. Eerst van de voormalige Kleuterschool/Zondagsschool aan de Tiendweg-Oost en later naar de Oranje-Nassauschool aan de Duivenstraat. Vanaf 24 mei worden de erediensten gehouden in de hal van de Constantijnschool aan de Walmolen 2.

In deze kerk, die wordt geleid door John Rosbeek, Ruud Meijer en hun echtgenoten wil men in alles open staan voor Gods leiding, zoekt men de verbondenheid met elkaar en heeft men oog voor de noden in onze maatschappij.

Tijdens erediensten zit iedereen in een kring (net als in 2008); de onderliggende visie is dat dit drempelverlagend werkt voor het maken van contact.
Interactie maakt ook bewust deel uit van erediensten. Van de liturgie wordt dan ook soms afgeweken.
 
Er komen vooral jonge gezinnen in deze gemeente en dus is er ook sprake van kinderwerk; er is een groep voor kinderen tot 3 jaar en een groep voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.