Bouw nieuw Sportcomplex vordert gestaag

26 februari 2014
Bouw nieuw Sportcomplex vordert gestaag

PAPENDRECHT - Papendrecht krijgt een binnenkort een splinternieuw sportcomplex op de hoek van de Burgemeester Keijzerweg - Veerweg -  en Lange Tiendweg. Dit complex komt in de plaats van zwembad De Hooght en sporthal De Donck en er komen een binnen- en buitenbad met ligweide en een multifunctionele sporthal.

Maar daar blijft het niet bij: in samenwerking met VORM Ontwikkeling wordt het gebied daaromheen, inclusief het hotel, herontwikkeld. Er komen ook woningen en appartementen.

De plannen voor het sportcentrum zijn samen met de gebruikers ervan ontwikkeld. Onderwijs, (sport)verenigingen, omwonenden en andere inwoners hebben uitgebreid gelegenheid gehad hun inbreng te leveren.

Ook de Sportadviesraad en een breed samengestelde klankbordgroep hebben gezorgd voor een stevig draagvlak. 

Hoe het nu staat met de bouw van dit uitgebreide nieuwe complex kunt u op de foto's bij dit artikel zien. Er wordt hard gewerkt, en de bouw lijkt in de afrondende fase te zijn.   

 
Het ontwerp en de bouw worden uitgevoerd door de firma Pellikaan BV uit Tilburg. De animatiefilm hieronder geeft u een prachtige indruk van het nieuwe sportcentrum. Via de bouwjournaals op de Gemeentesite blijft u op de hoogte van de vorderingen van de bouw. Zie hiervoor de website van de Gemeente: www.papendrecht.nl.
 
Via onderstaande video kunt u genieten van hoe mooi het nieuwe Sportcomplex moet gaan worden. In opdracht van de gemeente Papendrecht maakte de Beeldenfabriek uit Rotterdam een animatiefilm van het ontwerp van Pellikaan van het nieuwe sportcentrum.
 
 
Foto's: Hennie van der Zouw
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.