Bijeenkomst voor alle mantelzorgers uit Papendrecht

28 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Bijeenkomst voor alle mantelzorgers uit Papendrecht

PAPENDRECHT - Op donderdag 18 juni organiseren BWI-Papendrecht en de afdeling Mantelzorg van MEE Drechtsteden een bijeenkomst voor mantelzorgers. Dit zal een voorproefje zijn van de training: In 5 stappen naar een on-beperkt leven. Locatie: Residence Gerbrandy, P.S. Gerbrandystraat 31, 3354 BR Papendrecht, T 078-6154741. Tijdstip is: van 19:30 tot 21:30 uur. De zaal is open om 19:15 uur. Mantelzorgers die zich aanmelden voor deze bijeenkomst, krijgen na afloop een kleine goodybag mee met diverse spulletjes en een kortingsbon.

Bent u chronisch ziek en wilt u niet langer bezig zijn met wat niet (meer) kan, maar met wat wel lukt? Dan is de training ‘In 5 stappen naar een on-beperkt leven’ wellicht iets voor u. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een voorproefje van deze training. U krijgt tijdens deze avond o.a. informatie over de inhoud van de training en werkwijze, een ‘voorproefje’ van de diverse (verbeeldings)oefeningen en tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Ook krijgt u na afloop, als u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst, een goodybag mee.

Deze bijeenkomst zal geleid worden door mevrouw Lia van den Berg. Zij is Verbeeldend therapeut bij NeCo. Zij richt zich in haar praktijk op volwassenen die chronische ziek zijn en willen leren zichzelf en hun situatie volledig te accepteren, zodat ze in staat zijn een on-beperkt leven te leiden. Dit doet zij d.m.v. ‘De kracht van de verbeelding’. Een combinatie van innerlijke beelden (imaginatie) en kunstzinnige opdrachten. Ze werkt met zowel individuen als kleine groepen.

Voor aanmelden of meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Laura Koorevaar, Steunpunt Mantelzorg BWI-Papendrecht, telefoonnummer: 078-615 47 41 of via email: mantelzorg@bwi-papendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.