Groep 7 Prins Constantijn bezoekt Van Wijngaarden

28 mei 2015
Groep 7 Prins Constantijn bezoekt Van Wijngaarden

PAPENDRECHT - Woensdagochtend 27 mei heeft groep 7 van de Prins Constantijnschool deelgenomen aan de techniekochtend, waarbij kinderen van deze leeftijd kennis maken met verschillende 'ambachten' en bedrijven.

Groep 7 van de Constantijnschool heeft deze ochtend twee technische bedrijven uit Papendrecht bezocht; Van de Grijp en Auto Van Wijngaarden.

Naast rondleidingen door beide bedrijven, mochten de kinderen ook nog een activiteit doen. Bij van der Grijp hebben de leerlingen hun eigen voorletter gelast en bij van Wijngaarden een grote plaat in verschillende kleuren gespoten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.