Opening nieuwe elementen Skatepark

08 april 2005
Opening nieuwe elementen Skatepark

PAPENDRECHT - De wethouders Andre Vogel en Koos de Looff namen vrijdag 8 april om 16.00 uur samen met skaters nieuwe elementen op het skatepark bij Interval officieel in gebruik. Op donderdag 31 maart werden op het skatepark nieuwe elementen geplaatst, waaronder een spineramp en stelcomplaten.

Eind 2004 werd de gemeente verzocht ook een skatepark in de wijk Oostpolder aan te leggen. De skaters die veel gebruik maken van het skatepark bij Interval deden in dezelfde periode een verzoek voor uitbreiding van het bestaande park. Gekozen is nu voor optimalisering van het bestaande skatepark omdat dat centraal gelegen is in Papendrecht.

De skaters droegen bij door tekeningen voor de inrichting van het park aan te leveren. Ook deden zij zelf een offerte-aanvraag. Bijplaatsen van nieuwe elementen in het skatepark is één van de projecten die mogelijk werd door het beschikbaar stellen van middelen uit het budget wijkgericht werken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.