G-voetbal binnen VV Papendrecht

20 mei 2015 door Hennie van der Zouw
G-voetbal binnen VV Papendrecht

PAPENDRECHT -  Tegenwoordig is het bij heel wat verenigingen de normaalste zaak van de wereld dat ook G-voetballers/-sters deel uitmaken van de voetbalfamilie. VV Papendrecht onderzoekt dan ook momenteel of G-voetbal een waardige plek binnen de vereniging kan worden gegeven naast de zaterdag-, zondag-, jeugd- en damesafdeling.

Op 7 mei jl. is de werkgroep G-voetbal begonnen met oriënterende gesprekken en het in kaart brengen van de kennis die wel of niet binnen de club aanwezig is. Dit moet uiteindelijk resulteren in een volwaardige G-groep die binnen VV Papendrecht een waardige plaats zal gaan innemen. Er moet nog veel werk verzet worden voordat de aftrap kan plaatsvinden. Om een waardige plek te kunnen borgen binnen de club is het voor VV Papendrecht belangrijk te weten wat er allemaal bij komt kijken om een tak voor G-voetballers op te zetten.

En als het eenmaal zover is, hoe kan het dan allemaal op rolletjes blijven lopen? Hoe kan G-voetbal goed aarden binnen de vereniging? Hoeveel vrijwilligers zijn ervoor nodig? Wat zijn de voorwaarden en consequenties?

En dan hebben we nog niet eens de kwesties aangesneden die op het veld zelf om de hoek komen kijken. Wat verstaan we precies onder G-voetbal? Wie komen er voor in aanmerking? Zijn de spelregels anders dan bij het andere voetbal? En zo ja, waarmee dient dan rekening te worden gehouden? Allemaal vragen die de werkgroep zeer ter harte neemt. Geleidelijk zal het G-voetbal binnen VV Papendrecht zijn plaats verdienen en zullen er spelers en speelsters van binnen en buiten de club deze weg weten te vinden.

Belangstelling?
Wil je meer informatie of wil je nu of in de toekomst iets betekenen voor het G-voetbal, neem dan contact op met één van de werkgroepleden, bijvoorbeeld via e-mail: g-voetbal@vvpapendrecht.nl.

De werkgroep bestaat uit Dick Verschoor (voorzitter), Sandra Zwart (secretaris), Wim Erkelens, Addy Matena, Peter van der Linde en
Martin van Tol.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.