Nieuwe sociëteit van start in de Schoorsteegt

18 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe sociëteit van start in de Schoorsteegt

PAPENDRECHT - Samen eten is gezellig en goed voor de sociale contacten. Veel senioren vinden het lastig om voor zichzelf te koken of kunnen dat door omstandigheden niet meer. Voor hen is er de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. Vanaf woensdag 27 mei 2015 wordt deze smakelijke sociëteit aangeboden in De Schoorsteegt, het nieuwe wijkservicepunt van Waardeburgh in Papendrecht. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven.

De Aan Tafel is een complete middagmaaltijd, bedoeld voor senioren uit de wijk. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Zorgcentrum locatie De Waard in Alblasserdam. De Aan Tafel kost slechts € 8,50. Het menu is van tevoren bekend en deelnemers dienen zich vooraf aan te melden bij Waardeburgh. De Aan Tafel wordt gehouden van 12.30 – 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Het menu voor de eerste Aan Tafel bestaat uit een heldere groentesoep vooraf. Als hoofdgerecht worden er gekookte aardappelen met sperziebonen en een cordon bleu geserveerd. De maaltijd wordt afgesloten met vanille vla en een kopje koffie of thee met een bonbon.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk maandag 25 mei a.s. bij de receptie van locatie De Waard, telefoonnummer 078 – 69 21 515.
Naast de Aan Tafel in de Schoorsteegt te Papendrecht, organiseert Waardeburgh ook de Aan Tafel in Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam. De Aan Tafel wordt door een vaste groep mensen bezocht en mag steeds meer vaste bezoekers begroeten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.