Acht kampioenschappen te vieren bij VV Drechtstreek

18 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Acht kampioenschappen te vieren bij VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Nadat F2 in de najaarscompetitie net wat tekort kwam om de eerste plaats te pakken, is het nu dan toch gelukt: F2 is kampioen! Na een wat stroeve start na de winterstop, 1x gelijkspel en 1x verloren, zijn de mannen 7 wedstrijden achter elkaar ongeslagen. Nadat de kampioenswedstrijd tegen Oranje Wit was gewonnen met een overtuigende 0-7, was de zeer verdiende eerste plaats een feit
.
Trainers Henry Koopman en Mehmet Ipekten kunnen terecht trots zijn op hun jongens: Nick, Dylan, Bas, Mees, Mohamed, Ilias, Jesse, Ryan en Levi.
Van harte gefeliciteerd mannen!  (zie ook foto)

Ook F4, F7, E1, E2, D2 en E8 werden kampioen.

Drechtstreek 2 heeft de competitie ook af kunnen sluiten met  het kampioenschap in de Reserve 1e Klasse. Na het eerdere verlies tegen Dinteloord 2 en het uit handen geven van de koppositie, durfde niemand meer aan een kampioenschap te denken omdat het afhankelijk was geworden van de prestaties van de concurrenten. Op de laatste dag van de competitie bleek LRC 2 op eigen veld te sterk voor Arnemuiden 2 en omdat Drechtstreek won van Terneuzense Boys werd het kampioenschap binnen gehaald. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.