Schildersbedrijf Groen BV failliet

13 november 2014
Schildersbedrijf Groen BV failliet

PAPENDRECHT - Schildersbedrijf Groen BV heeft op dinsdag 11 november het faillissement aangevraagd, aangezien het niet meer aan zijn verplichtingen kon voldoen. De directe oorzaak was dat het pensioenbedrijf plotseling besloot een bestaande betalingsregeling overboord te gooien, waardoor Groen BV in acute geldnood kwam.

Overigens had het bedrijf al een paar jaar last van de slechte markt door de crisis. Door het faillissement komen 35 werknemers op straat te staan.

Het schildersbedrijf vierde twee jaar geleden nog haar 150-jarig bestaan en had veel lokale en regionale klanten, zowel bedrijven als particulieren.

Ook was het hoofdsponsor van zwemvereniging De Geul en daarnaast sponsorde het vele verenigingen in Papendrecht.

Het bedrijf hoopt op een doorstart, maar dat is nog onduidelijk.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.