Rietveld Bouw failliet verklaard

24 september 2014
Rietveld Bouw failliet verklaard

PAPENDRECHT - Rietveld Bouw aan de Ketelweg is op dinsdagmiddag 23 september failliet gegaan. De directie van Rietveld Bouw heeft het faillissement van de onderneming aangevraagd. Het familiebedrijf, dat in 1938 is opgericht, is slachtoffer geworden van de slepende malaise in de bouwwereld.

Rietveld Bouw was een veelzijdige middelgrote bouwonderneming die actief was op het gebied van nieuwbouw, uitbreiding, verbouw en (klein)onderhoud in de utiliteits- en woningbouwsector.

Tevens ontwikkelden en bouwden zij zelfstandig, en voor eigen rekening en risico, kleine tot middelgrote utiliteits- en woningbouwprojecten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.