Aannemingsbedrijf JA de Heer BV failliet

05 juli 2012
Aannemingsbedrijf JA de Heer BV failliet

PAPENDRECHT - Aannemingsbedrijf JA de Heer BV is op dinsdag 3 juli in staat van faillissement verklaard door de rechtbank Dordrecht.

Het aannemingsbedrijf is in 1997 opgericht door Joan de Heer en was actief in allerlei grote en kleine verbouwingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Ook voor nieuwbouwprojecten draaide men de hand niet om.

Sinds juni 2003 was het bedrijf actief vanaf een eigen pand aan het Westeind 83.

De hoofdoorzaak van het faillissement is de slechte economische situatie in Nederland, die vooral ook bouwbedrijven treft.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.