Uitrol van glasvezel voor sneller internet begonnen in wijken Molenvliet en Wilgendonk

13 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Uitrol van glasvezel voor sneller internet begonnen in wijken Molenvliet en Wilgendonk

PAPENDRECHT - Volker Wessels Telecom start deze week, in opdracht van KPN, met de uitrol van glasvezel in Papendrecht. De wijken Molenvliet en Wilgendonk zijn als eerste aan de beurt, daarna volgen de overige wijken in Papendrecht. De graafwerkzaamheden voor de wijken Molenvliet en Wilgendonk nemen circa zes weken in beslag. De vervolgwerkzaamheden duren circa drie maanden. Ook de straatkasten worden aangepast.

Glasvezel verhoogt internetsnelheid
Met glasvezel gaat de internetsnelheid aanmerkelijk omhoog en er verandert niets aan de kabelverbinding naar uw woning. Wilt u weten wanneer uw adres over sneller internet beschikt? Doe hier de check.

Initiatief kabelexploitanten
Het initiatief voor glasvezel ligt bij kabelexploitanten. Pas wanneer voldoende inwoners kenbaar hebben gemaakt belangstelling te hebben voor glasvezel, is het voor een exploitant interessant hierin te investeren. Het is vervolgens aan de gemeente om hieraan zoveel als mogelijk medewerking aan te verlenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.