Nieuwe hoogwerker voor de brandweer Papendrecht

08 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe hoogwerker voor de brandweer Papendrecht

PAPENDRECHT - De brandweer Papendrecht krijgt binnenkort de beschikking over een nieuwe hoogwerker. Momenteel worden de kerninstructeurs en chauffeurs opgeleid om de nieuwe hoogwerker te kunnen bedienen. De verwachting is dat eind juni begin juli 2015 de de nieuwe hoogwerker de oude Duitse ladderwagen gaat vervangen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.