Kleine wietplantages ontdekt bij brand

01 augustus 2011
Kleine wietplantages ontdekt bij brand

PAPENDRECHT - – Bij een brand zijn twee kleine wietplantages ontdekt. De brandweer ging op zondagavond 31 juli 2011 naar de Zonnebloemstraat in Papendrecht waar een keukenbrand zou zijn. Het ging om een pan die in brand was gevlogen. De brandweer bluste het vuur snel waarbij niemand gewond raakt. Op een slaapkamer was een kleine plantage met twaalf planten en op zolder stonden zes planten. De politie nam deze spullen in beslag en hoorde de 18-jarige bewoner hierover.

Foto: pieter vd Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.