Stichting Dorpsbehoud sloot seizoen af met feestelijk Oudere Jongereconcert

02 september 2013
Stichting Dorpsbehoud sloot seizoen af met feestelijk Oudere Jongereconcert

PAPENDRECHT - Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, eigenaar van de muziektent (bouwjaar 1949) aan de Eilandstraat, sloot afgelopen vrijdag, 30 augustus het muziektent seizoen traditioneel af met het Oudere Jongerenconcert.

De optredende Pubdaddies stonden garant voor een spetterende avond, waarin heel veel muziekstijlen samenkwamen. Muziek van 26-jaar geleden tot muziek van nu. Gespeeld werden onder meer nummers van Anouk, Caro Emerald, De Dijk, en vele anderen. De band werd voor deze avond aangevuld met een blazerssectie en oud-drummer Peter van der Wetering verzorgde de percussie.

Als vanouds zong Thea de Jong de sterren van de hemel, en liet haar man Herman de Jong zinderende gitaarsolo's horen, sloeg Ed Koffijberg zijn bekkens aan gort, en bracht Erik Huijzer oorstrelende toetsensolo's ten gehoren. JanJaap Wijnman speelde de blaren op zijn vingers door het bassen. En lest best..... Pleun van Dalen was terug op zijn oude stekkie. De band die hij jaren geleden had verlaten als bassist, mocht nu weer op zijn muzikale expertise rekenen op de slaggitaar.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud waren koffie, thee en andere drankjes te koop, terwijl daar ook beperkte zitplaats aanwezig was.

Dit concert was financieel mede mogelijk gemaakt door Machinefabriek Versteeg B.V. en Vee Dee Vee BV, met bijdragen van: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel, LiquidX Rentals & Sales en met dank aan alle vrijwilligers.

Foto: Ron Tiben.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.