Gaat zomeravondconcert Dorpsbehoud door?

26 augustus 2011
Gaat zomeravondconcert Dorpsbehoud door?

PAPENDRECHT - Vanavond staat er in de muziektent aan de Eilandstraat een nieuw concert op het programma (zie Agenda). Gezien de weerverwachtingen bestaat de kans dat het concert moet worden afgelast, zoals 4 jaar geleden ook al een keer moest gebeuren.

Margré van Wijngaarden (voorzitter) : "Met de gebeurtenissen in België nog vers in het geheugen, nemen we geen enkel riciso met betrekking tot de veiligheid van onze medewerkers, de uitvoerenden en de bezoekers.
 
Het besluit hierover wordt genomen op vrijdagmiddag om 12.30 uur.
Als het concert niet doorgaat wordt er een bericht op onze website geplaatst: www.dorpsbehoud-papendrecht.nl
Kijk hier dus even naar voordat u/je op weg gaat naar de muziektent, om een vergeefse reis te voorkomen.
 
Maar we hopen, dat het ons mogelijk wordt gemaakt ons laatste concert van 2011 in de archieven te kunnen bijschrijven als een absolute topavond."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.