Michelle de Groot viert 25-jarig jubileum

01 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Michelle de Groot viert 25-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Op 1 mei vierden de medewerkers en kinderen van Wasko in het algemeen, en die van Kannen en Kruiken en Benjamin in het bijzonder het 25 jarig jubileum van teamleider Michelle de Groot. Michelle is begonnen in 1990 bij kinderdagverblijf In Kannen en Kruiken, destijds nog aan de Johannes Vermeerstraat in Papendrecht. Met een fulltime baan en een parttime salaris vanwege de beperkte mogelijkheden. Oftewel een parttime salaris en een fulltime inzet en passie voor het werk.

Als groepsleidster werkte ze door de jaren heen op diverse locaties en functies en uiteindelijk is ze al weer een aantal jaren teamleider. Het aantal kinderen dat in die 25 jaar onder haar hoede is geweest, is niet te tellen. Als de immer jeugdige Michelle een dansje waagt in het centrum van Papendrecht treft ze daar jong volwassenen aan, die ze nog regelmatig heeft verschoont. Ook is ze onlangs op kraambezoek geweest bij jonge moeder Lotte, een van Michelle’s eerste peuters. De volgende generatie meldt zich aan.

In het geheim werkten de collega’s en kinderen aan een feestelijk programma voor vrijdag 1 mei:
07.00 uur Ontbijt op bed bij haar thuis
09.45 uur Thuis opgehaald om naar In Kannen en Kruiken te gaan
10.00 uur Feest met taart op In Kannen en Kruiken met de kinderen en pedagogisch medewerkers
11.00 uur Samen met de kinderen maakt Michelle een ‘Michelle-proof-lunch’
12.00 uur Michelle gaat naar huis
16.00 tot 17.30 uur receptie met Wasko-(oud)collega’s en familie bij Benjamin

Michelle staat samen met maar een paar andere collega’s aan het begin van Wasko kinderopvang in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.