Zomers terras voor bewoners zorgcentrum De Waalburcht in gebruik genomen

29 april 2015 door Hennie van der Zouw
Zomers terras voor bewoners zorgcentrum De Waalburcht in gebruik genomen

PAPENDRECHT - De bewoners van zorgcentrum De Waalburcht genoten afgelopen week extra van het mooie voorjaarsweer. Want dankzij de hulp van Stichting Vrienden van Stolpehove is ook dit jaar een van de buitenterrassen opgeknapt en omringd door prachtige planten.

Sponsoren Visser Groen uit Zwijndrecht en Vego uit Papendrecht leverden hieraan een belangrijke bijdrage. In de loop van dit jaar/volgend jaar worden de laatste twee terrassen opgeknapt. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.