Grote drukte op braderie rondom de Eilandstraat

27 april 2015 door Hennie van der Zouw
Grote drukte op braderie rondom de Eilandstraat

PAPENDRECHT - Het was een grote drukte rondom de Muziektent en Eilandstraat tijdens de Braderie op Koningsdag 2015:

Er was van alles waar groot of klein aan deel kon nemen, zoals een bungee trampoline voor de kleintjes, een Segway parcours voor groot en klein, palmboom klimmen voor de jeugdigen, verder was er een draaimolen, een rodeo stier, een klimtoren, een treintje, een kleine zweefmolen, en kon je een suikerspinen en popcorn kopen op de vrijmarkt en de braderie.
 
Om veiligheidsredenen mochten er in de Beatrixstraat en Julianastraat – in tegenstelling tot voorgaande jaren – slechts aan één kant spulletjes worden verkocht vanaf kraampjes of kleedjes. 
 
Koning Willem Alexander heeft met zijn gezin vanaf het Groothoofd in Dordrecht de Grande Parade afgenomen. Daartoe heeft een indrukwekkende vloot van diverse schepen, vanaf het drierivierenpunt richting Papendrechtse brug gevaren. Natuurlijk was dat ook en juist heel goed te zien vanaf de Papendrechtse oever. Papendrecht heeft er voor het oog van heel Nederland wel op gepaste wijze voor gezorgd dat het dorp deze dag als gemeente goed zichtbaar was.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.