Papendrecht.net op Koningsdag ook te vinden op de Braderie

26 april 2015 door Hennie van der Zouw
Papendrecht.net op Koningsdag ook te vinden op de Braderie

PAPENDRECHT - Papendrecht.net staat ook op de Braderie.

Tussen 9.00 - 17.00 kunt u onze kraam bezoeken.
 
Hier kunt u verder Bungee trampoline, een Segway parcours rijden, palmboom klimmen, en verder is er bij de Muziektent een draaimolen, rodeo stier, klimtoren, treintje, kleine zweefmolen, suikerspinen popcorn enz.
 
Vrijmarkt en braderie en nog veel meer in Papendrecht: klik hier voor het volledige programma.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.