Frituurpan in brand bij Il Mercato

26 april 2015 door Hennie van der Zouw
Frituurpan in brand bij Il Mercato

PAPENDRECHT - Bij Il Mercato aan de Markt is zaterdagmiddag 25 april 2015 een kleine brand ontstaan in een frituurpan. Personeel van het restaurant had bij aankomst van de brandweer de zaak al ontruimd. Met een schuimblusser had de gealarmeerde brandweer de brand snel onder controle. Het restaurant is inmiddels weer geopend voor publiek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.