Oranjeconcert Inspire2Live Choir behaalt wederom een doelstelling

25 april 2015 door Hennie van der Zouw
Oranjeconcert Inspire2Live Choir behaalt wederom een doelstelling

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Het Oranjeconcert met het koor Inspire2LiveChoir op zaterdagavond 25 april 2015 in de Bethlehemkerk te Papendrecht stond in het kader van onderzoek naar kanker.

De opbrengst van dit concert was ongeveer 2600 euro, en dit werd nog aangevuld door een onverwachte gift 1200 euro van het koor Invasion van dirigent Hans de Wit uit Zoetermeer, wat deze avond te gast was in de Bethlehemkerk. is in verband met onderzoek naar borstkanker voor de breastclinic van het Albert Schweitzerziekenhuis.

Het koor Inspire2Live is vier jaar geleden speciaal opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing van kanker. Het begon in Papendrecht met een projectkoor voor de zogenaamde ‘Scan van Bianca’ voor het Erasmus MC en die scan is inmiddels in gebruik genomen.

Het concert van deze avond was goed bezocht.. Aan het concert verleenden o.a. medewerking het Zoetermeers Koor Invasion, organist en Papendrechter André de Jager, sopraan Annelies Schep en pianist Jan Vayne.

Met dit concert werd de doelstelling gehaald om 20.000 euro te kunnen bijdragen an het kankeronderzoek van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Mede door de gift van het koor Invasion werd de 20.000 euro ruim overschreden. 

Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin van Papendrecht opende en sloot de avond op zijn bekende manier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.