Leerlingen OBS De Viermaster rennen voor Haïti

15 februari 2010
Leerlingen OBS De Viermaster rennen voor Haïti

PAPENDRECHT - Even leek het er op dat door het winterweer het mooie initiatief van Bas van Middelkoop niet kon doorgaan. Maar vrijdagmiddag gingen groep 5 tot en met 8 van OBS De Viermaster in een besneeuwd Vondelpark, onder een heerlijk zonnetje toch van start met de sponsorloop voor Haïti. De sponsorloop, die totaal een uur zou duren,  werd geopend door het zwaaien van de Viermastervlag. Bas en zijn vrienden Tim Eenhoorn en Timo Verkuijl , die hem met de organisatie hebben geholpen, mochten natuurlijk vooraan starten. 

Onder luidde aanmoediging van familie, buurtbewoners en groepen 1 tot en met 4, liepen de leerlingen zo snel als ze konden om zoveel mogelijk geld te verdienen.  Het duurde dan ook niet lang voordat er jassen uitgingen en ze met verhitte gezichten zich bij de stempelpost meldde. OBS De Viermaster kan dan ook met trots melden dat door deze geweldige prestatie de opbrengst  vrijdagmiddag al € 1098,- bedroeg. Omdat nog niet iedereen hun bijdrage heeft ingeleverd zal het eindbedrag wat naar giro 555 van de gezamenlijke hulporganisaties gaat dan ook nog hoger zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.