Kwalitaria De Meent bezorgt bestellingen met een hippe, electrische, stadsauto/brommer

22 april 2015
Kwalitaria De Meent bezorgt bestellingen met een hippe, electrische, stadsauto/brommer

PAPENDRECHT - Het is een leuk gezicht als de 100% electrische Twizy van Kwalitaria De Meent geruisloos voorbij 'zoeft'.

Het coole 'mini-karretje' van 'auto'-producent Renault ziet er sportief uit. Maar... het kenteken is van een brommer; bestuurder/bezorger Mitchel Den Breejen rijdt de Twizy dan ook tot voor de deur van de Kwalitaria op De Meent.

Hij vertelt dat hij één van de zeven bezorgers is die dit futurische vervoersmiddel mogen besturen. Leuk bijbaantje, toch...

Foto's © Karel Thieme.

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.