Afsluiting project Prins constantijschool goed bezocht

22 april 2015 door Hennie van der Zouw
Afsluiting project Prins constantijschool goed bezocht

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 22 april werd op de Prins Constantijnschool het project 'Stap in de Tijdmachine' afgesloten met een kijkavond voor ouders en andere belangstellenden. Onder toeziend oog van een volle zaal werd het startsignaal van de avond gegeven met een toneelstukje van een groepje leerkrachten van de school. Daarna konden de belangstellenden in ieder klaslokaal een kijkje nemen bij alle resultaten van de afgelopen twee weken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.