Nieuwe drainage Vondelpark

21 april 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe drainage Vondelpark

PAPENDRECHT - Deze week wordt er een nieuwe drainage aangelegd bij de speelplaats in het Vondelpark. De reden hiervoor is dat de ondergrond,
het gras en plantsoen, erg nat is.

Nadat de drainage is aangelegd, wordt er zand door de grond verwerkt en het gras gespit om doorlatendheid van de grond te vergroten. Vervolgens wordt de grond weer geëgaliseerd, de speelplaatsen met zand aangevuld en gras ingezaaid.

Het gras heeft ongeveer 6 tot 8 weken nodig om te groeien, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.