Historisch kampioenenjaar voor Flush’72: Dames 1 kampioen 3e klasse

20 april 2015 door Hennie van der Zouw
Historisch kampioenenjaar voor Flush’72: Dames 1 kampioen 3e klasse

PAPENDRECHT - Zondagmiddag is dames 1 van basketbal vereniging Flush’72 uit Papendrecht kampioen geworden in de 3e klasse. De hechte formatie van coach Marco Leeuwenburg behaalde het kampioenschap middels een walkover op SBU uit Utrecht.

19-72 stond na de 4e periode in de Domstad op het scorebord. De meegereisde supporters zagen de veel scorende Joyce Jansen en Karin Akkermans maximaal worden gesteund door het sterke veldspel van het hechte Papendrechtse dames collectief. Aan de hand van de ervaren zusters van Hattem kreeg de tegenstander geen enkele kans onder de bucket. De gepassioneerde assistent coach Nigel Vermeer sprak na de overwinning gelijk de ambitie uit om volgend jaar ook in de 2e klasse voor het kampioenschap te willen gaan.

Het kampioenenjaar werd compleet gemaakt door nog twee kampioenschappen van de jongens U12-1. Naast het vorig weekend behaalde kampioenschap van de heren en de U16-1, hebben naaste de 4 kampioenschappen alle teams van de trotse Papendrechtse Basketbalvereniging ee top 3 klassering behaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.