15 jarige Xander Bot gedupeerd na inbraak

20 april 2015
15 jarige Xander Bot gedupeerd na inbraak

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 april 2015 is er ingebroken in een schuur van de ouders van de 15 jarige Xander Bot in de Albert Verweijstraat. De inbrekers hebben hierbij het gereedschap van Xander buit gemaakt.

Xander heeft recent nog media aandacht gekregen voor het vogelhuisje wat hij gemaakt heeft voor een bewoonster van de Wieken in Papendrecht. Tot zover nu bekend mist Xander zijn een accu schroeftol, decoupeerzaag, schuurmachine en verf föhn. Xander is hierdoor gedupeerd en kan zijn favoriete hobby klussen voorlopig niet meer uitvoeren.

Zijn ouders hebben inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.