Het nieuwe servicepunt van Waardeburgh 'de Schoorsteegt' feestelijk geopend

17 april 2015 door Hennie van der Zouw
Het nieuwe servicepunt van Waardeburgh 'de Schoorsteegt' feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Woensdag 15 april jl. werd De Schoorsteegt geopend, het nieuwe wijkservicepunt van Waardeburgh in Papendrecht. Herman C. Klop, voorzitter Raad van Bestuur van Waardeburgh, en Joke Reuwer, wethouder van de Gemeente Papendrecht, spraken de vele bezoekers toe in een zonovergoten tuin.

De naam van het gebouw werd onthuld door Clara van de Graaf, medewerkster van Waardeburgh en bedenkster van de naam 'De Schoorsteegt'. Vanaf heden is De Schoorsteegt van maandag tot en met vrijdag geopend voor de Seniorendagsociëteit en diverse andere sociëteiten en activiteiten voor senioren. Bel voor meer informatie de Seniorenzorglijn 0800 - 456 0 456 of kijk op www.waardeburgh.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.