Autobrand aan de Vondellaan

17 april 2015
Autobrand aan de Vondellaan

PAPENDRECHT - Rond half drie vanmiddag gingen de piepers van de vrijwilligers van de Brandweer Papendrecht af voor een auto brand aan de Vondellaan.

Toen de brandweer ter plaatse kwam was de brand door oud-brandweerman Gert van Wijngaarden al geblust.

Omdat de eigenaar van de geparkeerde auto niet direct bekend was heeft een medewerker van Garage van Wijngaarden het portier open gemaakt zodat de brandweer de motorruimte kon inspecteren. Na de inspectie konden de spuitgasten terug naar de kazerne.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.