Update: Renovatie Burgemeester Keijzerweg vordert gestaag

16 april 2015 door Hennie van der Zouw
Update: Renovatie Burgemeester Keijzerweg vordert gestaag

PAPENDRECHT - Onlangs, is een start gemaakt met de uitgebreide werkzaamheden voor de renovatie van de Burgemeester Keijzerweg en het busstation.

Vanaf het moment dat deze werkzaamheden begonnen zijn, leverde het gelijk al een heleboel vertraging voor de automobilisten van allerlei kanten op.

Want tegelijk met de aanpak van de Burgemeester Keijzerweg, het gedeelte tussen de rotonde Veerweg en de Noordhoek, laat de gemeente ook groot onderhoud plegen aan de Molenlaan.

Aannemingsbedrijf KWS Infra B.V. voert al het werk uit. Het eindresultaat, dat naar verwachting pas eind dit jaar helemaal zichtbaar zal zijn, laat een verbetering zien van de afwikkeling van het verkeer in Papendrecht, een nieuwe inrichting van het busstation, waardoor bussen bijvoorbeeld minder linksaf-bewegingen hoeven te maken, en het dus veiliger wordt en een versterking van de groeninrichting rondom de Burgemeester Keijzerweg.Noordelijke rijbaan
Als eerste zal de noordelijke rijbaan van de Burgemeester Keijzerweg, aan de kant van de Molenvliet, aangepakt worden, het stuk tussen de rotonde, Veerweg en Molenlaan. De zijwegen Poldermolen en Onderslag zijn dan niet bereikbaar vanaf de Burgemeester Keijzerweg. Naar verwachting duren deze werkzaamheden ongeveer zes weken, waarna een volgend deel van de Burgemeester Keijzerweg aan de beurt zal komen.

Foto's: Pieter van den Berg.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.