Renovatie Burgemeester Keijzerweg/busstation/Molenlaan levert veel drukte op

08 april 2015
Renovatie Burgemeester Keijzerweg/busstation/Molenlaan levert veel drukte op

PAPENDRECHT - Afgelopen dinsdag 31 maart, is een start gemaakt met de werkzaamheden voor de renovatie van de Burgemeester Keijzerweg en het busstation. Vanaf het moment dat deze werkzaamheden begonnen zijn, leverde het gelijk al een heleboel vertraging voor de automobilisten van allerlei kanten op.

Want tegelijk met de aanpak van de Burgemeester Keijzerweg, het gedeelte tussen de rotonde Veerweg en de Noordhoek, laat de gemeente ook groot onderhoud plegen aan de Molenlaan.

Aannemingsbedrijf KWS Infra B.V. voert al het werk uit. Het eindresultaat, naar verwachting pas eind dit jaar, laat een verbetering zien van de afwikkeling van het verkeer, een nieuwe inrichting van het busstation, waardoor bussen bijvoorbeeld minder linksaf-bewegingen hoeven te maken en een versterking van de groeninrichting.

Noordelijke rijbaan
Als eerste zal de noordelijke rijbaan van de Burgemeester Keijzerweg, aan de kant van de Molenvliet, aangepakt worden, het stuk tussen de rotonde, Veerweg en Molenlaan. De zijwegen Poldermolen en Onderslag zijn dan niet bereikbaar vanaf de Burgemeester Keijzerweg. Naar verwachting duren deze werkzaamheden ongeveer zes weken, waarna een volgend deel van de Burgemeester Keijzerweg aan de beurt zal komen.
 


Omleiding en bereikbaarheid
Met bebording, die al op de A15 begint, worden diverse omleidingen aangegeven. Via omleidingen blijven winkelcentrum Westpolder, tankstation De Haan, garage ServiceOnly en bedrijventerrein Poldermolen bereikbaar. Ook op de website van de gemeente Papendrecht zijn de omleidingen te vinden.
 


Enkele halteplaatsen van Arriva Buslijnen zijn tijdelijk verplaatst of voor bepaalde buslijnen vervallen. Ook deze zijn op de website van de gemeente aangegeven.

Helaas leveren al deze werkzaamheden en omleidingen toch veel drukte en overlast op voor de bewoners van ons dorp.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.