Hoeden pimpen op winkelcentrum Westpolder voor Koningsdag

15 april 2015 door Hennie van der Zouw
Hoeden pimpen op winkelcentrum Westpolder voor Koningsdag

PAPENDRECHT - Op zaterdag 18 april a.s. kunnen kinderen een hoed voor Koningsdag komen versieren op de Westpolder. Neem hiervoor een hoed van je oma/opa/moeder of tante mee. Heb je die niet, geen probleem! Je kunt dan van ons een hoed krijgen. Ook zorgen wij voor de "versieringen". Mocht je echter zelf versieringen hebben, dan kun je die uiteraard gebruiken.

Er zijn vooralsnog 2 sessies; om 11.00 uur en om 14.00 uur. Per sessie kunnen er maximaal 5 kinderen deelnemen. Na afloop worden alle hoeden verzameld en tentoongesteld tot en met 25 april. Op die dag kun je, met hoed, meedoen met een parade door het winkelcentrum. De allermooiste hoed ontvangt een prijsje.

Mochten er veel aanmeldingen zijn dan worden er meer sessies gepland.

Wil je meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op. Dat kan op drie manieren:
- 1)  stuur een mail naar info@deknussebedstee.nl;
- 2) meld je aan via een berichtje op de FB pagina van  het winkelcentrum of De Knusse Bedstee;
- 3) geef je op in de winkel van Kids Lifestyle De Knusse Bedstee.

Wees er snel bij, want vol=vol.
Deelname is GRATIS.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.