Volksuniversiteit zoekt docenten

14 april 2015 door Hennie van der Zouw
Volksuniversiteit zoekt docenten

PAPENDRECHT - Bij Volksuniversiteit Papendrecht draagt een groot aantal docenten hun kennis en vaardigheden op allerlei gebied met veel enthousiasme over aan de cursisten. De vu is dan ook altijd op zoek naar docenten die tegen een vergoeding graag les willen geven. De ene keer wordt er gericht gezocht om de ‘gaten’ in het programma te vullen, de andere keer melden docenten zich zelf aan met een goed idee, wat nog niet in het programma is opgenomen.

De planning van het nieuwe programma voor schooljaar 2015-2016  is weer begonnen. Dit maal is de vu op zoek naar docenten die korte kookcursussen of workshops kunnen verzorgen. Een diploma is niet altijd vereist, maar ervaring in het koken met groepen is wel gewenst.

Verder wil men een cursus Zakelijk Duits, Portugees, Zweeds en Russisch proberen te organiseren. Hiervoor worden docenten gezocht met een onderwijsbevoegdheid of native speakers met een certificaat didactiek.

Tot slot is de vu nog op zoek naar o.a. een docent voor de cursus ‘Zang- en stemtraining’.

Docenten bij een volksuniversiteit werken niet in vaste dienst, maar volgens een overeenkomst van opdracht of vanuit een eigen bedrijf. Belangstellenden kunnen eerst informatie opvragen via vu-papendrecht@hetnet.nl.

Ook docenten met ‘nieuwe’ ideeën kunnen contact opnemen. Voor een overzicht van wat er al aangeboden wordt kan men eerst kijken op www.vupapendrecht.nl .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.