Dirx Drogist wordt Trekpleister

14 april 2015
Dirx Drogist wordt Trekpleister

PAPENDRECHT - Dirx Drogist naast supermarkt Dirk op winkelcentrum De Meent wordt een Trekpleister.

Vanaf heden tot en met zaterdag 25 april wordt vrijwel de hele voorraad te koop aangeboden tegen een korting van 50%. De rest wordt verkocht met kortingen van 25% of 75%. Hier werd dan ook door veel klanten gretig gebruik van gemaakt en veroorzaakte hier en daar al lege schappen.

Na 25 april is de winkel een week gesloten voor een verbouwing, waarna Trekpleister feestelijk wordt geopend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.